Kongsberg barne- og ungdomsteater presenterer :

Billettsalget til Chitty Chitty Bang Bang Jr. er åpnet. Kjøp billetter nå, og sikre deg de aller beste plassene til forestillingen på Kongsberg Musikkteater! 

 

Billetter til den årlige teateroppsetningen av Åsen- Barne og Ungdomsteater er også den optimale julegave - hvorfor ikke reservere til venner og familie? :-)

 

Ja, jeg ønsker å bestille billetter! (Trykk her)

Ian Flemming's

Chitty Chitty Bang Bang Jr.

 

Chitty Chitty Bang Bang
Chittychittybangbangposter.jpg
Original cinema release poster
Directed by Ken Hughes
Produced by Albert R. Broccoli
Screenplay by
Based on Chitty-Chitty-Bang-Bang
by Ian Fleming
Starring
Music by
Cinematography Christopher Challis
Edited by John Shirley
Production
company
  • Warfield Productions
  • Dramatic Features
Distributed by United Artists Pictures Inc.
Release date
  • 16 December 1968(London, premiere)
  • 17 December 1968(United Kingdom)
  • 18 December 1968(United States)
Running time
145 minutes[1]
Country United Kingdom
Language English
Budget $10 million[2]
Box office $7.5 million (rentals)[3]

Musikalen Chitty Chitty Bang Bang Jr.  er basert på den britiske filmmusikalen Chitty Chitty Bang Bang fra 1968. Filmen ble produsert av  Albert R. Broccoli, som også stod bak James Bond filmene. Boken om Caractacus Potts ble opprinnelig skrevet av Mr. James Bond selv, Ian Flemming.  

__________________________
Den smarte oppfinneren, Caractacus Potts, går i gang med å restaurere en gammel bil med god hjelp fra barna sine Jeremy og Jemina. Snart oppdager de at bilen er magisk – den går like godt til lands som til vanns, og i lufta med! Når den heslige baronen Bomburst får høre om den fantastiske bilen, gjør han hva han kan for slå kloa i den. Familien Potts slår seg sammen med Truly Scrumptious for å nedkjempe den onde baronen og baronessen, og deres mest trofaste tjener «Barnefangeren». Proppet med fantastiske scener og uforglemmelige sanger, er Chitty Chitty Bang Bang JR. en høytflyvende og spektakulær musikal for store og små.

 

Premiere på Kongsberg Musikkteater 27. april 2019.

 

Musikk og tekst: Richard M. Sherman and Robert B. Sherman; Musikk arrangement; Sony/ATV Publishing; Scenetilpassning: Jeremy Sams; Basert på: En MGM Motion Picture; Licensed Script Adapted: by Ray Roderick; Instruktør: Line Sabine Ein; Scenemanager: Adam Levin ;Oversettelse: Line Sabine Ein;Koreograf: Mana Rambod; Chitty Chitty Bang Bang JR. is presented through special arrangement with and all authorized materials are supplied by; Music Theatre International, New York, NY; (212) 541-4684 mtishows.com.

Lik oss på Facebook:

Lik oss på Facebook:

Følg oss på Twitter:

Ta kontakt med oss:

Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.